بازرسان اداره کل استاندارد استان مرکزی با حضور در رستورانهای شهرستان اراک، رستورانهای این شهرستان را با چک لیست ابلاغی سازمان ملی استاندارد ایران، ارزیابی کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان مرکزی، بازرسان طرح ویژه عیدانه و رمضان سازمان ملی استاندارد ایران در اداره کل استاندارد استان با حضور در رستورانهای شهرستان اراک و بررسی آنها، فرم چک لیست ارزیابی رستورانها را تکمیل کردند.
در این بازرسی بر اساس چک لیست ارسالی از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، الزامات تهیه، فرآوری پخت و نگهداری مواد غذایی، الزامات پذیرش سفارش و تحویل غذا، الزامات پذیرایی سرو میز، الزامات غذای بیرون بَر، ویژگیها و شرایط عمومی بهداشتی، سقف، دیوارها، کف، ایمنی و ... مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.
لازم به ذکر است طرح ویژه عیدانه از 15 اسفند سالجاری تا 15 فروردین 1403 در سراسر کشور در محورهای ارزیابی هتلها، فرودگاه ها، فروشگاه های زنجیره ای، مراکز پذیرایی، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی انجام میشود و در پایان طرح، کلیه اطلاعات و بازخوردهای دریافتی، برای بررسی، جمعبندی و نتیجه گیری به سازمان ملی استاندارد ایران ارسال میگردد.